SEO en inbound marketing zijn organische online marketing disciplines, waarin je zonder de juiste kennis al snel de weg kwijt raakt. Een aanpak waarmee je 6 jaar geleden misschien succesvol was, is in 2016 geen garantie meer voor succes. Met de technieken van vroeger wordt het rendement steeds kleiner, terwijl de juiste inbound marketing werkzaamheden nu meer dan ooit te voren, voor juist een veel betere return on investment kunnen zorgen.

Ik noem mijzelf bewust niet enkel SEO consultant, omdat een focus enkel op betere resultaten uit SEO bezoekers niet meer voldoende is. De tijd dat je content kon schrijven enkel voor zoekmachines is voorbij. En de aanpak waarbij je enkel links verzamelde die voor een betere vindbaarheid in zoekmachines zorgde is ook zwaar gedateerd. SEO, content marketing, online PR en social media; het één kan niet meer los worden gezien van het ander. Althans, niet als je gaat voor het beste resultaat.

De afgelopen jaren heb ik hier een werkwijze voor ontwikkeld, waarmee ik veel verschillende bedrijven heb geholpen om hun inbound marketing resultaten naar een hoger niveau te tillen. Hierbij werk ik altijd vanuit de gedachte dat alles meerwaarde moet hebben voor de doelgroep waarop ik me richt. Kanalen die ik hiervoor inzet zijn de websites van mijn klanten, zoekmachines, social media en externe websites.

Vanuit mijn rol als SEO en inbound marketing consultant, help ik verschillende opdrachtgevers met het opstellen van de juiste strategie. Vervolgens neem ik mijn opdrachtgevers aan de hand bij de implementatie en met de uitvoering van deze strategie. Een strategie met heldere doelstellingen, waarvan de voortgang continu wordt gemeten aan de hand van de juiste KPI’s.

Kan ik jou helpen met het in gang zetten van de juiste SEO en inbound marketing werkzaamheden? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek en een voorstel op maat.

Bel naar 06 23 96 54 24 of stuur mij een bericht via het onderstaande formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht