Freelance B2B Inbound Marketing & SEO Consultant

Ik help B2B organisaties met het creëren (demand gen) en capturen van demand (lead gen). Hiervoor zet ik demand generation, inbound marketing, content marketing en SEO in.

 

Wie ik ben

Mijn naam is Jerrel Arkes (1985) uit Slagharen. Ik help sinds 2008 MKB en enterprise organisaties met het creëren en capturen van demand. Ik doe dit sinds 2016 voor B2B organisaties en zet hiervoor inbound marketing, content marketing, demand generation en SEO in. Daarnaast heb ik veel ervaring met het aansturen van teams en het leiden van projecten. 

Ik heb bij diverse digital marketing bureaus gewerkt en ben momenteel actief als freelancer. 

Wat ik doe

Inbound Marketing

Het aantrekken van relevante bezoekers, deze converteren naar leads en nurturen voor sales met waardevolle en relevante content.

SEO

Het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid in de organische resultaten van zoekmachines voor relevante zoekopdrachten.

Content Marketing

Het vinden en binden van een publiek door deze periodiek van relevante en waardevolle content te voorzien, waarop ze zich kunnen 'abonneren'.

Demand Generation

Doelgroep bewust maken van de voordelen en uitkomsten van oplossingen door het aangaan van conversaties en het delen van content.

Podcasting

Het binden van een publiek met on demand audio afleveringen om je boodschap over te brengen bij je doelgroep.

Marketing Automation

Het automatiseren van verschillende processen, stappen en onderdelen uit de inbound marketing filosofie met marketing automation software.

Organisaties die ik heb geholpen

Recente video's, podcasts en artikelen

 Content (artikelen, podcasts en video’s) die ik na 2021 heb gepubliceerd staat op inbound4cast.com.

Oude artikelen

Content die ik voor 2021 heb gepubliceerd is op deze website te vinden. 

Lid van VIA Taskforce Digital Audio

Sinds 2020 ben ik aangesloten bij de Taskforce Digital Audio van VIA Nederland (voorheen IAB). In Digital Audio komen mijn vakgebied (digital marketing) en mijn hobby (podcasting en online radio) samen. Digital Audio ontwikkeld zich razendsnel. De leden van de Taskforce Digital Audio brengen de belangrijkste thema’s in kaart en pakken deze uitdagingen samen met de markt op.

Neem contact op

Locatie

’t Vijfhoekje 7
7776 CP Slagharen

Contactgegevens

Telefoon:
+31 (0)6 239 654 24

E-mail : mail@jerrelarkes.nl

Volg mij