Mijn naam is Jerrel Arkes (1985). Jerrel ArkesEind jaren 90 ben ik begonnen met het bouwen van eenvoudige websites. Enkele jaren daarna begon ook mijn interesse in marketing, waarbij ik me in 2008 ben gaan specialiseren in SEO. Ik was destijds student aan de Hanzehogeschool in Groningen, volgde daar de opleiding Communicatiesystemen, Multimedia en Vormgeving en liep stage bij qpmedia in Oldenzaal. Na mijn stage en afstudeeropdracht bij qpmedia, ben ik fulltime als SEO specialist en webbouwer bij qpmedia aan de slag gegaan.

Toen qpmedia in 2010 werd opgeheven, ben ik bij Traffic4u in Groningen aan de slag gegaan als SEO consultant. Ik heb hier bijna 2 jaar gewerkt, voordat ik bij De Nieuwe Zaak in Zwolle terecht kwam.

Bij De Nieuwe Zaak ben ik begonnen als SEO specialist. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de SEO werkzaamheden van een aantal retailers, groothandels en A-merken. Na een jaar als SEO specialist voor De Nieuwe Zaak gewerkt te hebben, ben ik doorgegroeid naar de functie teamleider van het SEO team. Van SEO zijn we met het team naar inbound marketing gegroeid, waarmee mijn functie ook veranderde naar teamleider van het inbound marketing team. De verantwoordelijkheden die hierbij horen zijn de strategie, ontwikkeling, planning en het aansturen van het team. In dit team werken specialisten op het gebied van SEO, Social Media, online PR en content en worden klanten geholpen met het maken van een content strategie, het uitvoeren van content marketing en andere inbound marketing werkzaamheden.